Remarkt Pravila o privatnosti

 

  1. TKO SMO MI
  2. KAKVE OSOBNE PODATKE OBRAĐUJEMO, ZA KOJE SVRHE I NA TEMELJU ČEGA?
  • 1 Stvaranje i korištenje računa na našoj web stranici
  • 2 Odgovorite na svoja pitanja, prigovore ili zahtjeve
  • 3 Kupnja proizvoda / usluga i praćenje narudžbi radi utvrđivanja rizika ili prijevare
  • 4 Pružanje usluga nakon prodaje vezanih uz kupnje izvršene na web mjestu
  • 5 Izravno marketinško komuniciranje
  • 6 Promotivne kampanje
  • 7 Ankete, ankete o zadovoljstvu kupaca i povratne informacije kupaca
  • 8 Pregledavanje web stranice. Korištenje kolačića
  • 9 dodataka za Facebook, Twitter, Pinterest
  • 10 Interakcije s korisnicima društvenih mreža
  1. AUTOMATSKO DONOŠENJE ODLUKA I AUTOMATIZACIJA PROFILA
  2. SKLADIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
  3. PRIJENOS VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  4. PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA U INOZEMSTVO
  5. OBRADA PODATAKA OSOBA STARIJIH OD 18 GODINA
  6. SIGURNOST OBRADE PODATAKA
  7. ODBIJA DAVANJA PODATAKA I NJEGOVIH POSLJEDICA
  8. PRAVA ZAPOSLENIH
  9. promijeniti
  10. KONTAKTI

Ova Pravila o privatnosti ("Politika ") opisuje kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i prenose kada posjetite ili izvršite kupnju na web mjestu www.remarkt.ro.

Obavezujemo se poštivati ​​vašu povjerljivost u skladu sa svim zakonima i propisima koji se primjenjuju na zaštitu podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ("GDPR”). Molimo pročitajte sljedeće kako biste razumjeli naše stavove i prakse u vezi s vašim osobnim podacima i kako ćemo se prema njima odnositi.

  1. TKO SMO MI

Operater podataka je NAPOMENITE ČASOPIS SRL., o societate cu răspundere limitată cu sediul social în Calea Floreasca nr. 159-165, etaj 3, Sector 1, București, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40/3283/2013, având cod fiscal 31357586, e-mail online@remarkt.ro, telefonski broj 0374342444 („Remarkt" ili "Društvo").

  1. KAKVE OSOBNE PODATKE OBRAĐUJEMO, ZA KOJE SVRHE I NA TEMELJU ČEGA?

Kada posjetite Web mjesto, možete nam izravno dostaviti svoje osobne podatke (na Web mjestu, e-poštom, mrežama društvenih mreža ili drugim komunikacijskim kanalima) ili možemo neizravno prikupiti neke osobne podatke koji se odnose na vas, kao što su vaša IP adresa i podaci o nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Uz to, dok pregledavate Web mjesto, od naših partnera prikupljamo informacije o web stranicama ili pojedinačnim proizvodima koje pregledavate, web mjestima ili pojmovima za pretraživanje koji su vas poslali na Web mjesto, kao i informacije o tome kako komunicirate s Web mjestom. Potonje informacije nazivamo automatski prikupljenim kao "Informacije o uređaju".

Kada govorimo o "Osobnim podacima" u ovim Pravilima, mislimo na Informacije o uređaju i sve druge podatke koji mogu dovesti do vaše identifikacije kao subjekta podataka.

Osobne podatke obrađivat ćemo u sljedeće svrhe, na temelju pravne osnove naznačene za svaku od njih:

  • Stvaranje i korištenje računa na našoj web stranici

U procesu korištenja web mjesta imate priliku stvoriti svoj osobni račun na mreži. U tu svrhu obrađuju se osobni podaci: ime, prezime, e-adresa, povijest narudžbi, popis omiljenih proizvoda ili oni koji vas zanimaju.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Stvaranje i korištenje računa

Obrada je potrebna za izvršenje ugovora (uvjeti dostupni na web mjestu)

 

  • Odgovaranje na vaša pitanja, prigovore ili zahtjeve

Vaše osobne podatke, poput imena, prezimena, adrese e-pošte, kućne adrese, obradit ćemo ako zatražite od nas odgovor na tu adresu i sve druge podatke ili detalje koje nam možete dostaviti u prepisci, kako bismo ih riješili i riješili. odgovoriti na vaša pitanja, prigovore ili zahtjeve, ovisno o komunikacijskom kanalu putem kojeg nas kontaktirate (npr. e-poštom, putem obrasca za kontakt na web mjestu ili kada nas kontaktirate telefonom), kako je opisano u donjem tekstu.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Odgovorite na svoja pitanja, prigovore ili zahtjeve e-poštom (e-mailom) ili telefonom

Obrada se temelji na legitimnom interesu za održavanje dobrih odnosa s kupcima, što nam omogućuje da pružimo odgovore na vaša pitanja, prigovore ili zahtjeve.

 

  • Kupnja proizvoda / usluga i praćenje narudžbi radi utvrđivanja rizika ili prijevare

Osim toga, kada kupujete ili pokušavate obaviti kupnju putem web stranice, od vas prikupljamo sljedeće podatke: ime i prezime, adresu za naplatu, adresu za dostavu kada odlučite primiti ovu narudžbu ili se obratite trgovini u kojoj ste preuzmite narudžbu, kao i datum i vrijeme preuzimanja, adresu e-pošte i telefonski broj, kupljene proizvode ili usluge, referentni broj generirane narudžbe i datum narudžbe. Nećemo pristupiti niti pohraniti vaše podatke o plaćanju karticom, ali plaćanje se vrši putem našeg pružatelja usluga plaćanja. Te podatke nazivamo "Informacije o narudžbi".

Informacije o narudžbama koje prikupljamo obično koristimo za poštivanje narudžbi poslanih putem web mjesta (uključujući organiziranje otpreme ili preuzimanje narudžbi s jednog od mjesta Remarkta te stavljanje na raspolaganje računa i / ili potvrda narudžbe). Ove podatke o narudžbi također koristimo za nadzor narudžbi zbog potencijalnog rizika ili prijevare.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Kupnja proizvoda / usluga

Obrada je potrebna za izvršenje ugovora čiji ste stranka (uvjeti dostupni na web mjestu), kao i za ispunjavanje obveza prema računovodstvenom zakonodavstvu za fakturiranje.

2

Praćenje naloga radi utvrđivanja potencijalnog rizika ili prijevare

Obrada se temelji na legitimnom interesu Društva da osigura ispravno vođenje svog poslovanja izbjegavanjem potencijalnih prijevara.

 

  • Pružanje usluga nakon prodaje vezanih uz kupnje izvršene na web mjestu

Pružanje određenih usluga ili usluga, poput rješavanja naloga za otkazivanje narudžbi ili rješavanja bilo kakvih problema vezanih uz izvršenje narudžbe, vraćanje proizvoda na temelju važećih zakonskih odredbi o prodaji na daljinu i nadoknadi njihove vrijednosti, te osiguravanje zamjene, popravka, ili povrat vrijednosti proizvoda tijekom jamstvenog razdoblja, koristit ćemo sljedeće osobne podatke: ime, prezime, adresa za naplatu, adresa za dostavu, telefonski broj, adresa e-pošte, kupljeni proizvodi, referentni broj narudžbe i datum narudžbe, datum preuzimanja proizvoda s mjesta preuzimanja Remarkta, podaci o izdanom poreznom računu (ako je primjenjivo), potpis (ako je primjenjivo), bankovni podaci (podaci o bankovnom računu) prilikom zahtjeva povrat novca. drugi bankovni račun (osim onog s kojeg ste izvršili plaćanje), kao i ostale podatke koje možemo komunicirati tijekom dopisivanja vezanog za usluge nakon prodaje.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Pružanje usluga nakon prodaje

Obrada je neophodna za izvršenje ugovora čiji ste stranka (uvjeti dostupni na web mjestu)

 

  • Izravna marketinška komunikacija

Obrađivat ćemo vaše Osobne podatke, kao što su ime i prezime, e-adresa za pretplatu i za slanje naših biltena s informacijama o našim proizvodima, uslugama i promotivnim ponudama. Ovi će se Osobni podaci obrađivati ​​u svrhe izravnog marketinga samo uz vaš pristanak i korištenjem komunikacijskih kanala (npr. E-pošte) s kojima ste se složili kad ste izrazili svoj pristanak.

  • kampanja promotivni

Obrađivat ćemo osobne podatke prikupljene od vas ispunjavanjem obrazaca za sudjelovanje na našoj web stranici ili drugim sličnim obrascima za organiziranje promotivnih kampanja i / ili natjecanja ili za dodjelu nagrada pobjednicima promotivnih kampanja, kao i za analizu učinkovitosti naših promotivnih kampanja kada takve kampanje postaju dostupne. Obrađeni osobni podaci su oni koje ste dobili, kao što su: ime, prezime, datum rođenja, adresa e-pošte ili telefonski broj, a mogu se razlikovati ovisno o svakom natjecanju ili kampanji. Ako prikupimo podatke poput serijskog broja i broja vaše osobne iskaznice ili osobnog brojčanog koda ili druge podatke s vaše osobne iskaznice, oni će se prikupiti i koristiti u gore navedenu svrhu samo u svrhu ispunjavanja naših poreznih obveza u vezi s dodijeljenim nagradama pobjednicima. kampanje i / ili natjecanja.

Vaše sudjelovanje u takvim promotivnim kampanjama i / ili natječajima je dobrovoljno. Kao rezultat toga, vi odlučujete hoćete li nam dostaviti svoje osobne podatke ispunjavanjem obrazaca za sudjelovanje na našoj web stranici ili drugih sličnih obrazaca predviđenih propisima promotivnih kampanja ili natječaja.

Ako postoje određeni detalji u vezi s obradom vaših podataka u određenim natječajima ili kampanjama, pogledajte relevantne odjeljke povezanih propisa o kampanjama koji će biti dostupni.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Organiziranje promotivnih kampanja i / ili natjecanja i dodjela nagrada pobjednicima

Obrada će biti potrebna za izvršenje ugovora predstavljenog odgovarajućim propisom kampanje ili natječaja ili uvjeta, promotivnih ponuda na temelju kojih su organizirani

2

Obrada podataka pobjednika promotivnih kampanja / nagradnih natječaja kako bi se udovoljilo zakonskim poreznim zahtjevima

Obrada se temelji na ispunjavanju određenih zakonskih obveza kada primjenjivo zakonodavstvo nameće određene porezne obveze povezane s dobitnicima.

 

Na Web mjestu nećemo objaviti ime, prezime, fotografiju ili druge Osobne podatke pobjednika promotivne kampanje i / ili natječaja, osim ako nam subjekt podataka nije dao svoj pristanak u tom pogledu.

  • Ankete, ankete o zadovoljstvu kupaca i povratne informacije kupaca

Vaše osobne podatke obrađivat ćemo kad odlučite sudjelovati u našim anketama ili istraživanjima tržišta, anketama o zadovoljstvu kupaca ili nam dostaviti povratne informacije o našim proizvodima i uslugama. Takvi će se osobni podaci obrađivati ​​u gore navedenu svrhu samo na temelju vašeg pristanka, uzimajući u obzir i naš legitimni interes da nam pomogne da razumijemo potrebe i očekivanja kupaca u vezi s našim proizvodima i uslugama. Vaše sudjelovanje u takvim anketama ili istraživanjima tržišta je dobrovoljno. Sukladno tome, vaš je izbor hoćete li nam pružiti osobne podatke (poput imena i prezimena, adrese e-pošte, podataka o sklonostima i navikama kupovine ili drugim osobnim podacima koje nam nudite), ispunjavanjem obrazaca za sudjelovanje na našoj web stranici (kada je dostupna) pružanjem recenzija naših proizvoda u posebnom odjeljku web stranice ili drugim sličnim obrascima navedenim u tim anketama ili studijama. Također, u slučaju pregleda proizvoda na Web mjestu, moći ćemo provjeriti njihovu istinitost provjerom adrese e-pošte koja se koristi za pregled s podacima o narudžbama izvršenim povezanima s tom adresom e-pošte. Nekompatibilne recenzije mogu se izbrisati s web mjesta.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Ankete ili istraživanje tržišta, istraživanja zadovoljstva kupaca ili kada pružate povratne informacije o našim proizvodima i uslugama

Obrada se temelji na vašem pristanku, au nekim slučajevima i na legitimnom interesu da nam pomognemo razumjeti potrebe i očekivanja kupaca u vezi s našim proizvodima i uslugama.

 

  • Pregledavanje web stranice. Korištenje kolačića.

Kada posjetite web mjesto, prikupljamo informacije o uređaju koristeći tehnologije “kolačić”, Što su podatkovne datoteke smještene na vašem uređaju ili računalu i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Ovi podaci mogu identificirati korisnika, poput IP adrese ili vrste internetskog preglednika koji se koristi za pregledavanje naše web stranice. Za više informacija o gore spomenutim tehnologijama koje se koriste na ovom web mjestu i svrhama u koje se koriste, kao i o mogućnostima njihovog upravljanja / deaktiviranja i trajanju zadržavanja informacija, obratite se Naša politika kolačića.

  • Dodaci za Facebook, Twitter, Pinterest

U svrhu kontinuirane funkcionalne optimizacije i maksimalne jednostavnosti upotrebe, neke od naših mrežnih usluga koriste dolje navedene dodatke.

Dodatke možete prepoznati po logotipima Facebook, Twitter, Pinterest umetnutih na našu stranicu. Kada kliknete na svaki logotip, Facebook / Twitter / Pinterest dobivaju obavijest da ste pristupili Facebooku / Twitteru / Pinterestu s naše web stranice. Željeli bismo naglasiti da je korištenje vaših osobnih podataka korištenjem Facebook / Twitter / Pinterest stranica podložno uvjetima i pravilima privatnosti koje su utvrdile te tvrtke, a nad kojima Remarkt nema kontrolu niti odgovornost. Za više informacija o politikama privatnosti koje su usvojile ove tvrtke posjetite: (i) za Facebook - https://www.facebook.com/policy.php , (ii) za Twitter - https://twitter.com/en/privacy , (iii) za Pinterest - https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.

  • Interakcije s korisnicima društvenih mreža

Obradit ćemo vaše Osobne podatke, kao što su ime i prezime, slika, korisničko ime i, tamo gdje je to primjenjivo, adresa e-pošte, telefonski broj i bilo koji drugi podaci ili detalji koje nam pošaljete poštom, kada odlučite komunicirati s nas putem kanala na društvenim mrežama kao što su Facebook / Twitter / Instagram / YouTube na službenim stranicama tvrtke ili kada nam putem ovih komunikacijskih kanala postavljate pitanja, prigovore ili zahtjeve.

Pristup našim službenim stranicama aktivnim na ovim platformama društvenih medija vrši se pod uvjetima koje uspostavljaju isključivo Facebook / Twitter / Instagram / YouTube. Svaka platforma društvenih medija ima svoju politiku privatnosti podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja o korištenju vaših Osobnih podataka na tim platformama, ili za informacije o namjeni ili kategorijama Osobnih podataka koje prikupljaju i obrađuju te platforme društvenih medija, kao i o svojim pravima i mogućnostima Da biste zaštitili svoju privatnost, molimo vas pogledajte njihova pravila o privatnosti.

 

Namjena

Pravna osnova

1

Interakcije s korisnicima društvenih mreža

Obrada se temelji na legitimnom interesu da se omogući interakcija s osobama koje zanimaju informacije objavljene na profilima društvenih mreža kojima upravlja Remarkt i da se pruži odgovor na pitanja, žalbe ili zahtjeve korisnika kojima se obraća putem kanala društvenih mreža.

 

  1. AUTOMATSKO DONOŠENJE ODLUKA I AUTOMATIZACIJA PROFILA

Ovdje navedeni Osobni podaci ne podliježu automatiziranom procesu donošenja odluka, uključujući profiliranje.

Remarkt će vam moći slati personalizirane ponude na temelju vaše povijesti kupovine kada se pretplatite na naš bilten, ali ovu će obradu obavljati zaposlenici Remarkta i neće uključivati ​​automatiziranu odluku, već zahvalnost imenovanih zaposlenika Remarkta koji će analizirati povijest kupovine.

  1. SKLADIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

U kontekstu obrade vaših Osobnih podataka za gore spomenute svrhe, Remarkt čuva ove podatke kako slijedi:

  1. Možemo zadržati vaše Osobne podatke povezane s vašim korisničkim računom tijekom razdoblja u kojem je vaš račun aktivan i tijekom narednih 3 godine potrebnih za zaštitu prava tvrtke; imajte na umu da brisanje računa neće automatski dovesti do brisanja osobnih podataka koje imamo o vama, ali za takvo brisanje potrebno je ostvariti svoje pravo na brisanje u skladu s odjeljkom 10 u nastavku;
  2. Kako bi odgovorio na vaša pitanja, prigovore ili zahtjeve, Remarkt će zadržati vaše osobne podatke onoliko vremena koliko je potrebno za obradu i izdati odgovor na vaš zahtjev te za vrijeme potrebno za zaštitu prava tvrtke, uzimajući u obzir važeći zakon, uključujući rok zastare.;
  • U kontekstu kupnje proizvoda / usluga, praćenja narudžbi kako bi se spriječile prijevare i usluge nakon prodaje, Remarkt će čuvati vaše osobne podatke povezane s narudžbama koje se daju putem korisničkog računa, uzimajući u obzir računovodstveno zakonodavstvo, u razdoblju do sa 10 godina;
  1. Vaši osobni podaci koji se koriste u svrhu slanja izravnih marketinških komunikacija čuvat će se pet godina od izražavanja pristanka ili do trenutka kada zatražite od tvrtke da otkaže pretplatu (povuče svoj pristanak) ili izbriše ove podatke;
  2. Vaši osobni podaci za organizaciju i upravljanje promotivnim kampanjama i / ili natjecanjima čuvat će se tijekom kampanje ili natjecanja i za dodjelu nagrada pobjednicima, kao i za razdoblje potrebno za zaštitu prava Tvrtke, dano mjerodavno pravo, uključujući rok zastare i rokove skladištenja predviđene poreznim zakonom;
  3. Za ankete, ankete o zadovoljstvu kupaca ili povratne informacije, Remarkt će zadržati vaše osobne podatke do kraja ankete ili tržišne studije i do završetka analize rezultata, nakon čega će se osobni podaci anonimizirati ili uništiti; kada nam dostavite povratne informacije dovršavanjem recenzija naših proizvoda u namjenskom odjeljku web mjesta, mi ćemo te podatke čuvati na web mjestu najdulje 5 godina;
    1. PRIJENOS VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke prenosimo nekoliko ugovornih partnera kako bi nam pomogli u postizanju gore spomenutih svrha, kao što je gore opisano. Neke od njih su ovlaštene osobe, poput Shopify International Limited, koja nam pruža infrastrukturu za razvoj i hosting web stranica, aktivna je u IT industriji i posluje u Irskoj, kao i Third Blink Software Inc. koji pružaju sigurnosne kopije podataka na web mjestu i Zapiet Ltd. koji pružaju IT aplikaciju koja nam pomaže u upravljanju narudžbama i isporukama / preuzimanjima iz trgovine, a mogu im se dostaviti i vaši osobni podaci koji će se koristiti unutar obveze koje su preuzeli prema Društvu. Osobni podaci koje otkrivamo našim ovlaštenim osobama ograničeni su na minimalne osobne podatke koji su potrebni za pružanje tih usluga i molimo ih da osobne podatke ne koriste u bilo koje druge svrhe. Ulažemo sve napore kako bismo osigurali da svi subjekti s kojima surađujemo pohranjuju vaše osobne podatke sigurno i sigurno.

Neki od njih su pak kontrolori podataka, kao što su: (i) pružatelj usluga platnog prometa, tvrtka Stripe Payments Europe sa sjedištem u Irskoj, koja prikuplja osobne podatke izravno od vas kada izvršite plaćanje putem interneta na našoj web stranici (bez (ii) pružatelji kurirskih usluga sa sjedištem ili predstavništvom u Rumunjskoj za dostavu narudžbi poslanih na Web mjestu na naznačenu adresu za dostavu (kada će ova opcija biti dostupna na Web mjestu) i u određenim slučajevima , za organiziranje povrata proizvoda, (iii) naručivač davatelja aplikacija, Funly LLC (prvi fokus na kupca), za uređivanje narudžbi postavljenih na web mjestu, koje ne pohranjuje podatke, ali im može pristupiti radi otkazivanja / izmjene narudžbi, (iv) davatelj usluga platnog prometa u trgovinama Global Payments SRO Prag preko svoje podružnice u Bukureštu, kada ćemo nadoknaditi iznose plaćene karticom na mjestima Remarkta.

Neke od njih su treće strane koje ne namjeravaju obrađivati ​​podatke, ali im mogu imati pristup u izvršavanju svojih zadataka ili u interakciji s Društvom, poput tvrtki za održavanje, financijskih ili pravnih revizora.

Konačno, vaše osobne podatke možemo proslijediti javnim tijelima, revizorima ili drugim institucijama kako bismo se pridržavali važećih zakona i propisa, kako bismo odgovorili na sudski poziv ili drugi pravni zahtjev za informacijama koje dobivamo ili zaštitili prava na drugi način. Ta tijela ili javne institucije mogu biti rumunjska policija, sudovi, ANSPDCP, ANAF, javni bilježnici, ovršitelji itd. Također, vaši se Osobni podaci mogu prenositi trećim kupcima do te mjere da bi se djelatnost tvrtke prenijela (u cijelosti ili djelomično), a podaci subjekata podataka bili bi dio imovine koja je predmet takvih transakcija.

  1. PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA U INOZEMSTVO

U kontekstu gore opisanih operacija, vaši osobni podaci smiju se prenositi samo u inozemstvo u zemlje Europske unije ("UE") Ili Europskog gospodarskog prostora ("SEE").

Ovim vas obavještavamo da će svaki prijenos koji je Društvo izvršilo u državu članicu EU-a ili EGP-a biti u skladu sa zakonskim zahtjevima utvrđenim u GDPR-u.

  1. OBRADA PODATAKA OSOBA STARIJIH OD 18 GODINA

Sve aktivnosti obrade osobnih podataka predstavljene u ovom Pravilniku odnose se isključivo na osobe koje su najmanje punoljetne u državi ili provinciji prebivališta (u Rumunjskoj je ta dob 18 godina). Korištenje sustava kao i rezultati obrade zabranjeni su osobama koje nisu navršile ovu dob. Ako se, unatoč našim razumnim naporima na prevenciji, takva obrada i dalje dogodi, zaustavit ćemo je kad primijetimo da korisnici nisu dosegnuli gore spomenutu dob.

  1. SIGURNOST OBRADE PODATAKA

Tvrtka vas ovim putem obavještava da neprestano procjenjuje i ažurira sigurnosne mjere provedene kako bi osigurala sigurnu i sigurnu obradu osobnih podataka.

  1. ODBIJA DAVANJA PODATAKA I NJEGOVIH POSLJEDICA

Osobni podaci navedeni u sljedećim odjeljcima: (i) 2.1 - za stvaranje i upotrebu računa na Web mjestu, 2.3 - za kupnju proizvoda / usluga putem interneta, 2.4 - za pružanje usluga nakon prodaje, 2.6 - u neki slučajevi, kako bi se organizirale promotivne kampanje i / ili natjecanja, predstavljaju ugovornu / nužnu obvezu radi sklapanja ugovora s Društvom i (ii) 2.3 - za kupnju proizvoda / usluga putem interneta, kako je predviđeno financijskim računovodstveno zakonodavstvo za fakturiranje, kao i 2.6 - kako bi se obradili podaci pobjednika promotivnih kampanja / natječaja kako bi se udovoljilo zakonskim poreznim zahtjevima, Remarkt je zakonska obveza, a subjekt podataka mora dostaviti Osobne podatke.

Ako subjekt podataka ne pruži osobne podatke za gore spomenute svrhe, neće biti moguće koristiti sve sadržaje koje nudi Web stranica, proizvodi / usluge neće se moći pružiti, a registracija za kampanje / natjecanja kao i ulaz u posjed nagrada, oni neće biti mogući.

  1. PRAVA ZAPOSLENIH

U kontekstu obrade vaših Osobnih podataka, imate sljedeća prava:

  1. Pravo pristupa obrađivanju osobnih podataka: imate pravo dobiti potvrdu da se vaši osobni podaci obrađuju ili ne obrađuju i, ako je tako, imati pristup vrsti osobnih podataka i uvjetima pod kojima se obrađuju, upućujući zahtjev tome učinak na kontrolora podataka;
  2. Pravo na zahtjev za ispravkom ili brisanjem osobnih podataka: podnošenjem zahtjeva obrađivaču podataka možete zatražiti ispravljanje netočnih Osobnih podataka, popunjavanje nepotpunih podataka ili brisanje svojih Osobnih podataka ako (i) podaci koji nisu gore potrebni za izvornu svrhu (a postoji nema nove pravne svrhe), (ii) pravni temelj za obradu je pristanak nositelja podataka, subjekt podataka povlači svoj pristanak i ne postoji druga pravna osnova, (iii) subjekt podataka koristi svoje pravo na prigovor i kontrolor nema opravdani razlog za nastavak obrade, (iv) podaci su obrađeni nezakonito, (v) brisanje je neophodno radi poštivanja zakona EU ili Rumunjske, ili (vi) podaci su prikupljeni u vezi s ponuđenim uslugama informacijskog društva djeci (ako je primjenjivo), kada se primjenjuju posebni uvjeti za pristanak;
  3. Pravo traženja ograničenja obrade: imate pravo zatražiti ograničenje obrade u slučajevima kada: (i) smatrate da su obrađeni osobni podaci netočni, tijekom razdoblja koje operateru omogućuje provjeru točnosti osobnih podataka; (ii) obrada je nezakonita, ali ne želite da izbrišemo vaše Osobne podatke, već da ograničimo upotrebu tih podataka; (iii) ako voditelj podataka više ne trebaju vaše osobne podatke za gore spomenute svrhe, ali vi trebate podatke za utvrđivanje, vršenje ili obranu prava na sudu, ili (iv) imate za razliku od obrade, za vremenski interval u koji će provjeriti prevladavaju li legitimni razlozi voditelja obrade podataka nad pravima subjekta podataka;
  4. Pravo na povlačenje vašeg pristanka za obradu, kada se obrada temelji na pristanku, ali bez utjecaja na zakonitost do tada obavljenih aktivnosti obrade;
  5. Pravo prigovora obradi podataka iz razloga povezanih s vašom određenom situacijom, kada se obrada temelji na legitimnom interesu, kao i da biste se u bilo kojem trenutku usprotivili obradi podataka u svrhe izravnog marketinga, uključujući stvaranje profila;
  6. Pravo da se ne podliježe odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, koji proizvodi pravne učinke u vezi s nositeljem podataka ili ga na sličan način utječe na značajan način;
  7. Pravo na prijenos podataka, što znači pravo na primanje vaših Osobnih podataka koje ste dali kontroloru podataka u strukturiranom, često korištenom i automatski čitljivom obliku, kao i pravo na prijenos tih podataka drugom kontroloru, ako se obrada temelji na vašem pristanku ili izvršavanje ugovora i izvodi se automatskim sredstvima;
  8. Pravo na podnošenje žalbe nadzornom tijelu - Nacionalnom tijelu za nadzor osobnih podataka (ANSPDCP) i pravo na prijavu nadležnim sudovima.

Gore navedena prava mogu se ostvariti u bilo kojem trenutku. Da biste ostvarili ta prava, potičemo vas da koristite dostupni obrazac ovdje, ili poslati pisani zahtjev s datumom i potpisom ili u elektroničkom obliku na sljedeću adresu: Str. Moliere br. 12-14, kat 1, stan 3, sektor 1, Bukurešt, Rumunjska ili e-poštom na online@remarkt.ro. U nekim slučajevima možemo zatražiti dodatne osobne podatke kako bismo vas identificirali kada ostvarujete ta prava. Također, ako želite povući svoj pristanak za svrhe izravnog marketinga, možete koristiti opciju "odjaviti se”Što je uključeno u svaku marketinšku komunikaciju.

  1. promijeniti

Ova Pravila o privatnosti možemo ažurirati u određenim intervalima kako bi odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Tvrtka će vas obavijestiti o bilo kakvim materijalnim ili bitnim promjenama ovih Pravila o privatnosti i pobrinut će se da se takva obavijest izvrši na način koji osigurava da ih upoznate, na primjer upotrebom adrese e-pošte koju ste dali nas ili bilo koje odgovarajuće sredstvo koje osigurava učinkovitu komunikaciju.

  1. KONTAKTI

Za više informacija o našim postupcima privatnosti, ako imate pitanja ili želite podnijeti žalbu, kontaktirajte nas na kontakt podatke navedene u uvodnom dijelu ovih Pravila o privatnosti.